Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Προειδοποιήσεις Μαρτίνς προς τους παίχτες του Ολυμπιακού ύστερα από τη'σφαλιάρα'από Αιντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε φιλική ήττα από την Αϊντχόφεν, την Τρίτη (24/7), σε φιλικό παιχνίδι αλλά το κυριότερο προβλημάτισε με την απόδοση του, κυρίως μετά το 65ο λεπτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του φιλικού, ήταν προβληματισμένος με ορισμένους ποδοσφαιριστές και δεν δίστασε με δηλώσεις του στην κάμερα της Νova, να χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου.
"Θέλω να προειδοποιήσω κάποιους παίκτες ότι αν θέλουν να μπουν στην ενδεκάδα θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά. Υπάρχουν κάποιοι που όντως δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι δυνατόν να μένουν στο τέλος τα λάθη που έκαναν άλλοι παίκτες. Πρέπει να δούμε αυτούς που όντως παλεύουν και δουλεύουν για να μείνουν στην ενδεκάδα» είπε χαρακτηριστικά.
Ήμασταν πολύ καλοί για περίπου 60 - 65 λεπτά, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά τα χαλάσαμε όλα. Στα πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ήμασταν "σφιχτοί" ως ομάδα, αλλά προς το τέλος χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε τα τέσσερα γκολ. Πραγματικά, αν δει κάποιος την εικόνα μας στα πρώτα 60 λεπτά, είναι άδικο το σκορ."

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα