Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Κούγιας: «Το σχέδιο Βασιλειάδη καταρρέει, καμία ομάδα δεν θέλει να υπάρξει μείωση»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στη Super League εκτιμώντας ότι το πρωτάθλημα θα καθυστερήσει να αρχίσει και ότι το πλάνο αναδιάρθρωσης που πρότεινε ο Βασιλειάδης «καταρρέει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα αρχίσει καθυστερημένα. Υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία, που υπάρχει ματς της Εθνικής στις 9 Σεπτεμβρίου. Φέτος δεν έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο, πιέζουν από τη δική τους πλευρά. Υπάρχει μια πρόταση από το «Ε» και αφορά όλες τις ομάδες. Νομίζω εκτός του Παναθηναϊκού που είναι ένα διαφορετικό μέγεθος. Αλλάζει ο σχεδιασμός. Του χρόνου θα είναι 16 ομάδες και θα ανέβουν και θα πέσουν 2 ομάδες. Το σχέδιο Βασιλειάδη φαίνεται ότι καταρρέει, οπότε καμία ομάδα δεν θέλει να υπάρξει μείωση στη Super League. Προβλέπω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα».

Για τη Football League: «Μην τα ρίχνουμε όλα στον Βασιλειάδη. Βέβαια, υπήρξαν τελεσίγραφα του τύπου “καλό καλοκαίρι”. Μπορούσε να βάλει κριτήρια στη Football League. Να έχουν γήπεδο, προπονητικό κέντρο, γνωστούς μεγαλομετόχους ή να υπάρχει business plan, μέσος όρος εισιτηρίων. Ό,τι γίνεται δηλαδή σε όλο τον κόσμο. Αν ξεκινήσει από εκεί, τότε θα εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο. Μου κάνει εντύπωση που δεν εφαρμόζονται όλα αυτά. Τότε θα δείτε πώς θα αλλάξει ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα