Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Προφασίστηκαν"αντιαθλητικό παιχνίδι"στη Σπάρτη, για να γλυτώσουν τον διασυρμό στο φιλικό στην Κύπρο!

Μια αφορμή για να αποφύγουν τη φιλική συντριβή ήθελαν μάλλον στην Σπάρτη. Αυτή την πήραν από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου και αποχώρησαν από το Μακάρειο Στάδιο στο ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς το απόγευμα της Τετάρτης (5/9)!

Αυτό αποδεικνύεται από τα δημοσιεύματα του συνόλου των κυπριακών Μέσων, που εκθέτουν τους Λάκωνες, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν είπαν καν την αλήθεια για το σκορ τη στιγμή, που αποφάσισαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Ενώ, λοιπόν, η Σπάρτη «ενημέρωσε» ότι η ομάδα αποχώρησε στο 35’ έχοντας δεχθεί δύο γκολ μέχρι εκείνο το σημείο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου.

Η Δόξα Κατωκοπιάς μέχρι το σημείο της διακοπής ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0! Για την ιστορία τα τέρματα της κυπριακής ομάδας είχαν πετύχει ο Ζαν Φερνάντες στο 2’ και ο Σαντίκ στο 11’, 18’ και 25’!

Όσο για την αρχική 11άδα των γηπεδούχων αυτή αποτελείται από τους: Λοίζου, Φασουλιώτη, Μιτρέα, Μουκτάρη, Νελσίνιο, Παχίπη, Τίνκου, Ζαν Φερνάντες, Χατζηβασίλη, Παβλόφ, Σαντίκ.

Ως εκ τούτου, η επιλογή των υπεύθυνων της Σπάρτης να «μετριάσουν» το μέγεθος της ήττας όχι απλά δεν πέτυχε, αλλά τους αφήνει και υπόλογους στην κοινή γνώμη…

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα