Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μεγάλα παράπονα Αήτηττου Σπατών για τη διαιτησία στα Χανιά στο ματς με Πλατανιά

Με παράπονα για τη διαιτησία ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League αυτό το Σάββατο (27/10). Συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων 2-1, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σούλης Παπαδόπουλος καταφέρθηκε κατά του Κρητικού διαιτητή, Κουναλάκη.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Απ’ ό,τι βλέπω όμως δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα, δυστυχώς. Και μιλάω για τον διαιτητή. Είναι πρεμιέρα, γίνομαι γραφικός, αλλά μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τους ποδοσφαιριστές μου να είναι αγανακτισμένοι. Επρεπε στο α’ ημίχρονο να αποβληθούν δύο παίκτες για τους αντιπάλους για χτυπήματα εκτός φάσης. Ο διαιτητής τα είδε και τους έδειξε κίτρινη κάρτα. Βλέπει ότι χτυπάει τον αντίπαλο εκτός φάσης και αντί να δείξει κόκκινη κάρτα, δείχνει κίτρινη.

Μειώνουμε σε 2-1 και εκεί που περιμένουμε όλοι να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής, έχουν σταματήσει οι παίκτες του αντιπάλου και ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αυτά δε γίνονται πουθενά! Εβαλαν διαιτητή από την Κρήτη, ούτε διαμαρτυρηθήκαμε, ούτε τίποτα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να σου βάλουν απ’ οπουδήποτε διαιτητές.

Μετά είναι 7 λεπτά κάτω ο παίκτης του αντιπάλου και έχει χτυπήσει, εμείς δε φωνάζουμε να τον βγάλουν έξω, κάνουμε φερ πλέι. 7 λεπτά ακριβώς με το ρολόι και δείχνει 6 λεπτά καθυστέρηση που έπρεπε να δείξει πάνω από… 14 μαζί με τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις! Αμα περιμέναμε τρεις μήνες για να έρθουμε με το καράβι να παίξουμε και ένας άνθρωπος εδώ έκανε αυτά που έκανε, τι να πω…».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα