Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Καραγεωργίου: «Μας άφησαν να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους»

Για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Λεβαδειακός από τη διαιτησία μίλησε ο τεχνικός του μετά το 0-0 στην Τρίπολη

Ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (7/4) αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρ' όλα αυτά παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, με τον Νίκο Καραγεωργίου να εκφράζει ξανά τα παράπονά του για τη διαιτησία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Μπορεί ο ένας βαθμός να μην φαίνεται πολύ για να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, παρ’ όλα αυτά όμως είναι ένας βαθμός. Δεν θα σταθώ όμως εκεί, ούτε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο τυχεροί σε κάποιες στιγμές που δημιούργησε ο αντίπαλος και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε κι εμείς όμως κάποιες στιγμές. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιχνίδι τελειώνει εδώ. Μπορεί εσάς ή πολλούς άλλους να μην σας ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει όσους τους νοιάζει που πρέπει να πάει το ποδόσφαιρο, το ότι εκτός από ένα παιχνίδι στον ΟΦΗ που ήταν πολύ ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούμασταν να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς και δεν μας το επέτρεψαν. Μας άφησαν να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίον μας αντιμετώπισαν άλλοι παράγοντες και όχι οι ίδιες οι αντίπαλες ομάδες.

Παίξαμε επί ίσοις όροις, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν ανώτεροι, σε πολλά παιχνίδια στείλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μας το δίνανε. Σε πολλά παιχνίδια έδιναν εις βάρος μας πέναλτι για να χάσουμε και βρεθήκαμε να είμαστε εκεί. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να είναι εκεί και δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι ούτε με την εικόνα, γιατί σήμερα παίζαμε με πολύ ικανό αντίπαλο», δήλωσε ο κόουτς των Βοιωτών στη συνέντευξη Τύπου.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα