Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΑΟ: Back to the future

H Γενική συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαϊου, πρόκειται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το διοικητικό, άρα και αγωνιστικό, μέλλον του συλλόγου.
Η πολιτική λιτότητας που χαράζει προς το παρόν η διοίκηση του τριφυλλιού, επιτάσσει την επιστροφή παικτών, οι οποίοι τη σεζόν που πέρασε αγωνίζονταν ως δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, οι Μπράις Μουν, Μαρσέλο Μάτος, Γκάμπριελ και Ματίας Μπιάρσμιρ, σύντομα αναμένεται να ενσωματωθούν στο δυναμικό των πρασίνων. Ο πρώτος που το επιβεβαίωσε ήταν ο Μουν, ο οποίος αγωνιζόταν στην Golden Arrows της Νοτίου Αφρικής: "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γυρίσω στην Αθήνα.
Αναφορικά με τους δύο βραζιλιάνους, Μάτος και Γκάμπριελ, οι Μποταφόγκο και Γκρέμιο δεν μπορούν να καλύψουν τα συμβόλαιά τους, άρα επιστρέφουν. Για τον πρώτο, μάλιστα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρόκειται να του αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο, σε μια ένδειξη πίστης των δυνατοτήτων του.
Το δρόμο της επιστροφής παίρνει και ο Ματίας Μπιάρσμιρ, αφού ούτε η Ρόζενμποργκ, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός, είναι σε θέση να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, όπως και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία.
Οι όποιες εξελίξεις, ωστόσο θα δρομολογηθούν μετά τη Γενική Συνέλευση, αλλά και το τέλος των πλέι οφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα