Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μασούρης: Υπάρχει αισιοδοξία

Την επιθυμία του ιδίου και των υπόλοιπων μετόχων της ΠΑΕ Θρασύβουλος να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέφρασε με δηλώσεις που παραχώρησε στο mikriliga.com, o πρόεδρος των πρασίνων, Σωτήρης Μασούρης.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι παίκτες του σωματείου της Φυλής είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα από την περασμένη Πέμπτη (26/5) να απέχουν από τις προπονήσεις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Μασούρης:
"Οι μέτοχοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τις πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα με στόχο μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων να έχουν εξοφληθεί όλοι! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Υπάρχει αισιοδοξία γι' αυτό είμαστε και εδώ για να το παλέψουμε! Καποια στιγμή θα μιλήσω γι' αυτά που συμβαίνουν γενικότερο στο ελληνικό ποδοσφαίρο και προβληματίζουν τον φίλαθλο κόσμο. Χρειάζεται υπευθυνότητα και αυτοκριτική για να το κάνω αυτό. Θα μιλήσω όταν μπορώ και πρέπει!".

Ευτυχώς για το Θράσο, που όπως φαίνεται αγωνιστικά θα την γλιτώσει φέτος...Καθότι μεγάλη πλέον η πιθανότητα να μην γίνουν καν πλέι άουτ και να πέσουν απευθείας τρεις ομάδες από τη Football League..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα