Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ελεγχο στους φακέλους αδειοδότησης ζητησε η Βουλή

Σύσταση μιας διακομματικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, η οποία θα ελέγξει τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο η Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.
Η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει σκοπό να ελέγξει όλα τα στοιχεία των φακέλων και να διαπιστώσει, αν ορθώς δόθηκαν οι αδειοδοτήσεις στις ελεγχόμενες ΠΑΕ, εξαιρουμένου του Ηρακλή, ο οποίος υποβιβάστηκε! Οι βουλευτές επισήμαναν ότι πρέπει να διαπιστωθεί αν δόθηκαν αξιοκρατικά οι άδειες και δεν υπήρξαν «εύνοιες» και λάθη.

Πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος είχε κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την απόφαση για μη αδειοδότηση του Ηρακλή, απάντησε κατ' αρχήν αρνητικά στο αίτημα των βουλευτών, επικαλούμενος τη «ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπάρχει μεταξύ της ΕΠΟ και της UEFA στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων».

Από την πλευρά τους τα μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων αντέτειναν ότι η εμπιστευτικότητα μπορεί να διασφαλισθεί αφού την επιτροπή ελέγχουν θα συγκροτούν εμπειρογνώμονες.!
Πώς θα προστατέψει τώρα κάποιους ο Πιλάβιος, θα αρνηθεί..?Ε ρε Σοφοκλή, μπελά που έβαλες στο κεφάλι σου…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα