Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μπέος... is back!

Νέες δηλώσεις από τον Αχιλλέα Μπέο το βράδυ της Δευτέρας στο κανάλι Μακεδονία Τν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της ένστασης αλλά και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Για το συμβάν της εισόδου του στα αποδυτήρια στο ματς με την ΑΕΚ είπε: "με την ΑΕΚ μπήκα στα αποδυτήρια γιατί δεν αισθανόμουνα καλά και έπρεπε να πάει στο ιατρείο για να πάρωκάποια φάρμακα χωρίς να το αντιληφθεί ο πατέρας μου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν παρών στο γήπεδο. Αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε: Ο Βόλος δεν θα χάσει στην Τούμπα. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων".

"Αλλά δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε το βάρος της φανέλας όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Γι' αυτό και εμείς δεν θα κριθούμε αν χάσουμε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να μην βγει η ΑΕΚ πρώτη. Ήδη αυτό που κάναμε είναι σημαντικό". Για τα όσα λέγονται αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να ηττηθεί από τους "ασπρόμαυρους" εφόσον η ΑΕΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Δεν μπορεί ο Μπέος να μπει ποτέ στα αποδυτήρια και να πει τους παίκτες της ομάδας να χάσουν.
Θα είναι τιμή για εμάς να μην τερματίσουμε τελευταίοι"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα