Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κρίσιμη Τρίτη

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα καθότι αναμένονται εξελίξεις σε όλους τους τομείς που ταλανίζουν τις τελευταίες μέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Αδειοδοτήσεις, πλαστογραφίες, UEFA, αναστολές λειτουργίας, όλα θα τεθούν στο τραπέζι.Ο καιρός περνάει και πάρα πολλές ομάδες αγωνιούν για τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, έχει συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο με μέλη του προεδρείου αλλά και στελέχη της Ομοσπονδίας για να αποφασίσουν καταρχάς για την επαναλειτουργία ή μη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αργότερα, θα έχει συνάντηση με έναν ή δύο αξιωματούχους της UEFA που αναμένεται να έρθουν σήμερα στη χώρα μας. Στόχος αυτοί οι αξιωματούχοι να εξετάσουν τους φακέλους Ηρακλή και Όφη για τις αδειοδοτήσεις, με..αντάλλαγμα να αποσύρει ο Όφη την προσφυγή στο πολιτικό δικαστήριο..
Οι δύο ΠΑΕ από την πλευρά τους ζητούν να σταλούν οι φάκελοι όλων των ομάδων (Super League και Football League) στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και όχι μόνο οι δικοί τους, όπως τους πρότεινε η ΕΠΟ.

Επίσης, σήμερα ή αύριο, αναμένεται και το πόρισμα της έρευνας του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου για το θέμα των πλαστογραφιών, με την αγωνία να κορυφώνεται σε πάνω από 10 ομάδες Football League και Football League2, που έχουν δει από δημοσιεύματα το όνομά τους μπλεγμένο..

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ta mageireyoyn ta lamogia...Tha vgaloun oti tous edose o Kanellopoulos gia plastografies? I akoma kalytera, o Kanellopoulos tha dosei alithino porisma? I tha riksoun opoion tous symferei? Giati ematha pos einai ligo poulitari kai aytos!

14 Ιουνίου 2011 στις 3:51 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα