Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Όλα τα λεφτά το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Παρατίθεται αυτούσιο το πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο είναι αποκαλυπτικό για τις ύποπτες συναλλαγές των ατομων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων..

1) Φυσικά πρόσωπα των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί παρουσιάζουν σημαντικές κινήσεις μετρητών ή και επιταγών.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Παράγοντας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Παράγοντας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Παράγοντας της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ όπως φαίνεται από σχετικό πινακίδιο πώλησης χρηματιστηριακής εταιρείας, κατείχε σημαντική μετοχική θέση στην εισηγμένη εταιρεία VIVERE, ιδιοκτησίας ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.


2) Φυσικά πρόσωπα των οποίων η κίνηση των πιστωτικών τους καρτών εμφανίζουν παράνομο στοιχηματισμό με εταιρείες του εξωτερικού, προφανώς μέσω διαδικτύου.

ΛΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Στέλεχος σήμερα της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και παλαιότερα της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. Εμφανίζει συστηματικό στοιχηματισμό με εταιρείες του εξωτερικού.
ΚΥΡΟΥΒΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΣΦΗΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Διαιτητής ποδοσφαίρου και διαιτήτευσε τον αγώνα ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ, που θεωρείται από την UEFA ως ύποπτος. Το ίδιο χρονικό διάστημα διεξαγωγής του ως άνω αγώνα, εμφανίζεται να στοιχηματίζει σε εταιρεία του εξωτερικού.
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ: Προπονητής ποδοσφαίρου και εμφανίζεται από την κίνηση της πιστωτικής του κάρτας ότι στοιχηματίζει σε εταιρεία του εξωτερικού.

3) Φυσικά πρόσωπα των οποίων οι κινήσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών εμφανίζουν δοσοληψίες μεταξύ τους και ως εκ της ιδιότητάς τους, θα πρέπει να αναλυθούν ακόμη περισσότερο.

ΧΑΛΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Συμμετέχει στην ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και δημιουργούνται υπόνοιες για κινήσεις χρηματικών ποσών που παρουσιάζουν δυσαρμονία με τα δηλωθέντα εισοδήματά του, ενώ παράλληλα εμφανίζει δοσοληψίες με τον διαμεσολαβητή παικτών και ομάδων ΤΡΑΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ και τον παράγοντα ποδοσφαίρου ΜΠΕΟ ΑΧΙΛΛΕΑ.

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και παρουσιάζει δοσοληψίες με τον παράγοντα ποδοσφαίρου ΚΟΜΠΟΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Παράγοντας της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ με δοσοληψίες με τον παράγοντα ποδοσφαίρου ΚΟΜΠΟΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Παράγοντας της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Παρατηρούνται συναλλαγές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ακόμη υπάρχουν συναλλαγές άνω των 150.000 ευρώ, με τον πρώην διαιτητή και συγχρόνως παράγοντα του διαιτητικού χώρου, ΣΠΑΘΑ ΙΩΑΝΝΗ, που είναι ο πατέρας του νυν διαιτητή, ΣΠΑΘΑ ΗΛΙΑ. Σημειωτέον ότι ο ως άνω ΣΠΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ συμμετείχε σε ανώνυμη εταιρεία ως μέτοχος και μέλος του ΔΣ αυτής με τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΘΩΜΑ και η οποία δεν δραστηριοποιείται πλέον από το έτος 2008.

Εκτός των προαναφερθέντων αναφέρουμε ότι στην υπηρεσία μας εισήλθε πληροφοριακό δελτίο, που κοινοποιήθηκε με το έγγραφο Σ.Δ.Ο.Ε./Κ.Υ/Δ3 ΕΜΠ. 11843/30.05.2011. Στο πληροφοριακό αυτό δελτίο καταγγέλλονται οι αδελφοί και συνεταίροι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ως και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ υιός του ΓΑΒΡΙΗΛ για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τοκογλυφία. Λόγω της παραγοντικής τους ιδιότητας στην ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, βρίσκονται στη λίστα των ερευνώμενων φυσικών προσώπων και ήδη έχουν ληφθεί τα πρώτα στοιχεία από το διατραπεζικό σύστημα.

Χωρίς σχόλια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα