Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

O Όφη βάζει...φωτιά στον Πιλάβιο.

Φωτιά έχει ανάψει στον πρόεδρο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια.. Λόγω αυτής και με δεδομένο ότι η κύρια αγωγή θα εκδικαστεί το φθινόπωρο (τα ασφαλιστικά μέτρα γίνονται στις 7 Ιουλίου) δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League και να ξεκινήσει κανένα από τα πρωταθλήματα όλων των επαγγελματικών κατηγοριών για την περίοδο 2011-12!

Σε συνάντηση που είχε ο Πιλάβιος χτε ςμε τον Πάνο Μπιτσαξή του αποκάλυψε ότι έχει ενημερώσει τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για την προσφυγή της κρητικής ΠΑΕ. Ο ίδιος πάντως απέφυγε να επιβάλει στον ΟΦΗ την ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ για τις ομάδες που προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, φοβούμενος φυσικά το χαμό που θα επακολουθούσε!
Σκοπός του Πιλάβιου είναι να πιεστεί ο ΟΦΗ από το Μπιτσαξή, την Ένωση Β και Γ Εθνικής, τη Σούπερ Λίγκα και όποιον άλλο πιθανό και απίθανο προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του διότι το παράδειγμα της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια θα μπορούν να το ακολουθήσουν κι άλλες ΠΑΕ..Και αυτό ο Πιλάβιος, που έχει βολευτεί στο αυτοδιοίκητο (κάτι που θεσπίστηκε από την εποχή του αξέχαστου Κώστα Τριβέλλα) και στο αθλητικό δίκαιο, το φοβάται όσο τίποτα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα