Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τζώρτζογλου: Σαν τρελό φορτηγό..!

Ρεσιτάλ έδωσε κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ομιλία του, ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αφορμή το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή για δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της football league, ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ.
«Κύριε Πιλάβιε, η πορεία σας μοιάζει σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα που λέει και ο Γιάννης Πάριος σε μία κασέτα. Χαμογελάτε ε; Το πιάσατε το υπονοούμενο με την κασέτα; Έχετε και σεις σχέση με κασέτα κύριε Πιλάβιε. Εχετε και σεις τα σουξέ σας.

Ξέρετε τον τίτλο του σουξέ; «Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ». Σε στίχους Αχιλλέα Μπέου, μουσική Σοφοκλής Πιλάβιος, ενορχήστρωση Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.

Δεν μιλούσατε με τον πρώτο ύποπτο σύμφωνα με την UEFA; Τέσσερα χρόνια αποκλεισμό στον Μπέο, μόλις ο άνθρωπος φυλακίστηκε. Γιατί δεν το κάνατε πιο μπροστά

Πιλάβιος: «Κύριε Τζώρτζογλου, δεν βάλαμε εμείς τις ποινές».

Τζώρτζογλου: «Τις βάζουνε οι επιτροπές σας όμως»

Και συνεχίζει ο Ν. Τζώρτζογλου: «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παίρνει εντολές σε μία κασέτα. Είναι και άλλες κασέτες και σύντομα θα τις ακούσετε κύριε Πιλάβιε. Την ημέρα που πήρε τηλέφωνο τον κύριο Πιλάβιο, ο προφυλακισμένος Μπέος, τι έγινε; Έγινε μία σύσκεψη με ΕΠΟ, Πολιτεία, Super League.

Την ίδια ημέρα. Και λένε πως θα λύσουν το πρόβλημα της βίας. Και είναι στην επιτροπή αυτή, αυτός ο άνθρωπος που στην ΕΠΟ βιαιοπράγησε εις βάρος μου. Είστε λίγος κύριε Πιλάβιε. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε το θέλετε, είτε όχι.

Είπατε ότι θα αποβάλετε τον Ιωνικό. Γιατί τόση αυστηρότητα στον Ιωνικό. Γιατί δεν το κάνατε και στον ΟΦΗ. Δέκα τελεσίγραφα στείλατε στο Ηράκλειο και 300 απειλές. Γιατί δεν το κάνατε; Είχατε παρανομήσει. Γι' αυτό κύριε Πιλάβιε.

Η επιτροπή που καταδίκασε τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή ήταν παράνομη. Αν είναι μόνο ο Ηρακλής που είχε πλαστά, να πέσει. Όχι όμως άλλα μέτρα στον Ηρακλή, άλλα στον ΟΦΗ και άλλα η Παναχαϊκή.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα