Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Από Δευτέρα οι διώξεις...

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος δήλωσε πως μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκηρωθεί η έρευνα για το σκάνδαλο "Κοριόπολις¨και από Δευτέρα θα έρθουν οι πειθαρχικές διώξεις..Ο Φάκος δικαιολογεί την καθυστέρηση στην ογκωδέστατη δικογραφία των 9000 σελίδων...

Ο κ. Φάκος τόνισε πως δεν έχει δεχτεί απόπειρα παρέμβασης στο έργο του και πως δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. «Ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από την Σούπερ Λίγκα, ούτε από κάποια άλλη πλευρά. Πάντως, εάν τολμούσε να με ενοχλήσει ο οποιοσδήποτε θα του έκλεινα το τηλέφωνο και θα υπέβαλα αμέσως την παραίτησή μου.».

Για την κριτική που ασκείται στην αθλητική δικαιοσύνη από πολιτικούς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δήλωσε «Οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα του αθλητισμού. Όταν αποφασίζεται ο υποβιβασμός μιας ομάδας, έρχονται σύσσωμοι πολιτικοί και την υποστηρίζουν, ενώ παράλληλα επιτίθενται κατά της αθλητικής Δικαιοσύνης. Να μην μιλάνε καθόλου. Έχω αγανακτήσει με αυτούς. Δεν τους υποφέρω άλλο. Έχουν βουλευτική ασυλία και νομίζουν κάποιοι, ότι μπορούν να βρίζουν όποιον θέλουν!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα