Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παναιτωλικός: Στο άρμα κανενός!

Συνέντευξη τύπου έδωσαν ο πρόεδρος, ο προπονητής, και παίχτες του Παναιτωλικού λίγο πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας του Αγρινίου..Εντύπωση προκάλεσε η ατάκα του Κωστούλα πως ο Παναιτωλικός δεν θα μπει στο άρμα καμιάς ομάδας..

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προέδρου του Αγρινίου.

«Αυτή η μέρα είναι σημαδιακή για τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο που μετά από αρκετές δεκαετίες καταφέραμε να βρεθούμε εκεί που πραγματικά αξίζουμε. να δώσω την υπόσχεση πως θα κάνουμε την προσπάθεια να πάμε ψηλότερα. Στόχος μας είναι η παραμονή μας. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρκεστεί σε αυτό τον στόχο και ειδικά οι παίκτες. Ξέρουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι έχουμε την βοήθεια από τους φιλάθλους. Υπάρχει μεγάλη δίψα από τον κόσμο μας ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα ποιο ψηλά.

Ήξερα ότι τα κουκιά μοιράζονται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν περίμενα ότι γίνονται όλα αυτά. Εμείς είμαστε με τον Παναιτωλικό. Δεν θα μπούμε σε ομάδες. Θα πορευτούμε σαν μοναχικοί καβαλάρηδες κι αν δεν τα καταφέρουμε, να είμαστε καλά…»

Μακάρι να το εννοεί ο προεδρος του Παναιτωλικού..Στη Φούτμπολ Λιγκ φέτος πράγματι μόνος του και με το σπαθί του ανέβηκε ο Παναιτωλικός..

Τα "άρματα" όμως που αναφέρει ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου ήδη..παραμονεύουν για το ποιος θα προσαρτήσει τον Παναιτωλικό..Μακάρι να τους αντιταθεί ο συμπαθής Αγρινιώτης πρόεδρος..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα