Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Τρίπολη: Κωλοχανείο και ...μάγος του Οζ!

Αγανάκτηση επικρατεί στην Τρίπολη μετά την απόφαση που βάζει σε κίνδυνο την ομάδα του Αστέρα και ενδέχεται να δικαιώσει τον Ηρακλή! Ο πρόεδρος Γιάννης Καυμενάκης μίλησε με καυστικά λόγια για αυτή την απόφαση, μιλώντας για κράτος κωλοχανείο και δήλωσε πως ο Αστέρας θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια αν δεν δικαιωθεί!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Καυμενάκη: "Θεωρώ την επιτροπή και τη σύνθεση της παράνομη! Η απόφαση είναι έκτρωμα! Αν ο Αστέρας δεν δικαιωθεί, θα προσφύγουμε στα πολίτικά δικαστήρια! Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην Ελλάδα όταν ο Αστέρας θα παίζει στη Super League, όσο και να μας στοιχίσει!
Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κράτος, παρά μόνο ένα απέραντο κωλοχανείο!"

Ενώ οι φίλαθλοι του Αστέρα εξέδωσαν επίσης γλαφυρή ανακοίνωση:
"1) Στο επόμενο Δικαστήριο σας έχουμε έτοιμη την τριμελή επιτροπή για να πάρει την απόφαση που θέλετε χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου: Χουντίνι, Γιούρι Γκέλλερ και Μάγος του Οζ καθώς είναι οι μόνοι που μια πλαστή φορολογική ενημερότητα μπορούν να την μετατρέψουν σε έγκυρη με… «μαγικά».

2) Σαν επιβράβευση στην «καθαρή» ομάδα του Ηρακλή του δώσετε 20 βαθμούς συν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τιμωρήστε τον «κακό» κ. Τάκη που δεν έχει σχέση με την ομάδα του Ηρακλή οι ενέργειες του είχαν. Ήταν πρόεδρος του Ηρακλή Σκοπής και όχι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα