Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΑΕΛ: Επήλθε κάθαρση!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα,εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για την ανατροπή της τομωρίας των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, πράγμα που σημαίνει αυτόματα τον οριστικό υποβοβασμό της ΑΕΛ στη Β Εθνική..
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Είχαμε διευκρινίσει εδώ και καιρό, ότι δεν θα ανεχτούμε κανένα «μαγείρεμα». Κάτι τέτοιο θα αποδείκνυε ότι οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν είναι ευπρόσδεκτες σ’ αυτήν τη «φάρμα». Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, όμως, οι εξελίξεις θα ξεπερνούσαν και την πιο νοσηρή φαντασία. Μια απορία: Γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν τους ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Γνωρίζει άραγε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τι δεδικασμένο δημιουργείται μετά την ετυμηγορία της;

Από εδώ και στο εξής, οποιοσδήποτε παράγοντας μπορεί να ασχολείται με παράνομο (ή νόμιμο) στοίχημα, χωρίς να κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα του. Οποιοσδήποτε μπορεί, χωρίς κυρώσεις, να «κουμπώνει» παιχνίδια. Οποιοσδήποτε νομιμοποιείται να τηλεφωνεί στον πρόεδρο ή σε υπάλληλο της ΕΠΟ και να τον υποχρεώνει να ορίσει συγκεκριμένους διαιτητές.

Οποιοσδήποτε μπορεί, πλέον, να χτυπήσει το χέρι πάνω στο γραφείο του Παύλου Γερουλάνου και του Πάνου Μπιτσαξή και να τους πει: «Το πήρατε το μάθημά σας. Από εδώ και πέρα κοιτάξτε τη δουλειά σας και αφήστε μας να κάνουμε τη δική μας».

Έχουν περάσει ώρες από την ανακοίνωση κι ακόμα όλοι αναζητούν το άρθρο στο οποίο στηρίχθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Κανείς δεν ξέρει… Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει… Επήλθε κάθαρση…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα