Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

15 ομάδες ακόμα θα διωχθούν πειθαρχικά!

Σε δηλώσεις στο Νόβα σπο FM προέβη ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης..Ο συνεργάτης του κ. Φάκου είπε πως ο αριθμός των ομάδων που θα διωχθούν πειθαρχικά είναι 15 και μεταξύ τους 3 ομάδες της Σούπερ λιγκ, ενώ όπως είπε δεν αποκλείεται να έχουμε και νέους υποβιβασμούς ομάδων!

Απόσπασμα των δγηλώσεών του:
"Σίγουρα, την άλλη εβδομάδα θα ασκηθούν διώξεις. Είχαμε ορισμένες τεχνικής φύσεως δυσκολίες, για αυτό και καθυστερήσαμε. Ένα σωρό έγγραφα, καταθέσεις μαρτύρων, εκθέσεις της UEFA….
Έχουμε 15 ομάδες σε αυτή τη φάση! Είναι νέες ομάδες, που δεν έχουν διωχθεί. Όχι, δηλαδή, η Ηλιούπολη. Καμία από αυτές που είχαν διωχθεί. Πάντως, μιλάμε για δέκα… χαρτόκουτες, γεμάτες στοιχεία. Πρέπει να τα κοιτάξεις όλα. Μιλάμε για μία πραγματικά ογκώδη δικογραφία».
Εμείς (σ.σ. ο ίδιος και ο κ. Φάκος) είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί έχουμε εμπειρίες και από τα πολιτικά δικαστήρια. Η καθυστέρηση δεν αφορά τη δουλειά μας. Σε ό,τι αφορά τις επιτροπές, χρειάζεται, ίσως, ανακατατάξεις και διευκρινήσεις… Παράδειγμα: το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε εσφαλμένα την υπόθεση του Ηρακλή. Δεν είχε αρμοδιότητα. Αυτά θα έπρεπε, μάλλον, να διευκρινιστούν πιο μπροστά. Δεν μπορούσε να αποφανθεί ως τριτοβάθμιο δικαστήριο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα