Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Εταιρεία λαϊκής βάσης από Πατέρα στον ΠΑΟ..?

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Νίκος Πατέρας σκέφτεται να πετάξει την μπάλα στον κόσμο του Παναθηναίκού, με σκοπό μια εταιρεία λαϊκής βάσης! Το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στο τριφύλλι φαίνεται πως ανοίγει νέους ορίζοντες στις σκέωεις των διοικούντων του Παναθηναίκού! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάτι ακόμα που προξενεί εντύπωση, είναι πως στο πλάι του Πάτέρα θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος! Ποιος είναι ο Καραχάλιος? Εκείνος, ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία για βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μέσω SMS, μια κίνηση η οποία απέφερε καρπούς και έδωσε μεγάλη πνοή στο «ερυθρόλευκο» ταμείο!

Ο Νίκος Πατέρας πάντως έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το συκοφαντικό και ψευδές! Η ανακοίνωση του Πατέρα:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό ψευδέστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας η ΠΡΑΣΙΝΗ (Πρασινοφρουρός) όπου αναφέρει ότι δήθεν εγώ με τον κ Νίκο Καραχάλιο, που δεν γνωρίζω και ουδέποτε έχω συναντήσει, ετοιμάζουμε εταιρεία λαϊκής βάσης για την σωτηρία του Παναθηναίκού.Όπως έχω ξεκαθαρίσει δεν θα ασχοληθώ με τα διοικητικά του Παναθηναίκού . Δημοσιεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και είναι προϊόντα της φαντασίας των συντακτών δεν βοηθούν στην εξεύρεση λύσης, παρά μόνο δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο της ομάδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα