Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνος του ο Σαχπατζίδης στον ΠΑΟΚ

Δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στον ΠΑΟΚ, με τον δεύτερο να βγάζει καυστική ανακοίνωση κατά του πρώτου, κατηγορώντας τον πως δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ!Εν τω μεταξύ οι μετοχές που ήταν στο όνομα του Φλωρίδη μεταβιβάστηκαν στον υιό του Γιώργου Σαχπατζίδη, Δημήτρη,με τον Φλωρίδη να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον δικέφαλο του Βορρά...

Η ανακοίνωση:
«Εξ αφορμής σημερινών σχετικών δημοσιευμάτων, θεωρώ σκόπιμο να καταστήσω γνωστά τα εξής:
1) Το ενδεχόμενο κοινής δράσης με τον κ. Βασίλη Φλωρίδη, σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ματαιώθηκε. Οι λόγοι οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο κ. Φλωρίδη και είναι οι εξής.
Πρώτον, μέχρι σήμερα ο κ. Φλωρίδης δεν έχει καταβάλει από τα δικά του χρήματα κανένα ποσό για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Δεύτερον, παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις και παρόλο που αύριο εκπνέει η προθεσμία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, δεν υπήρξε εκ μέρους του κ. Φλωρίδη καμία ουσιαστική πρόοδος στη συλλογή των στοιχείων που θα επέτρεπαν την τεκμηρίωση της φερεγγυότητάς του ενώπιον της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.
Τρίτον, παρόλο που προσωπικά δεν διακατεύομαι από τη φιλοδοξία να αποκτήσω ο ίδιος διοικητική θέση στον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατό να συνηγορήσω στην αξίωση του κ.Φλωρίδη, να αποκτήσει εκείνος τον διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ πριν καταβάλει χρήματα – έστω και ένα ευρώ – για την απόκτηση μετοχών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα