Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πλεξίδας:"Τα Τρίκαλα είναι Β Εθνική"

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ Βαγγέλης Πλξίδας , μίλησε στον «FM 100» και τόνισε ότι αδυνατεί να συνεχίσει στην προεδρία των Τρικάλων και πως η ομάδα θα παίζει Β Εθνική αν πληρωθεί απλά η εγγυητική 30000 Ευρώ!
«Η ΠΑΕ  κατέθεσε πλήρη φάκελο με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, το μόνο που λείπει είναι η εγγυητική.Ο φάκελος είναι πλήρης και χρειάζεται μόνο την εγγυητική να καλύπτει ένα επιπλέον ποσό στα 30 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να κατατεθεί μέχρι 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό λέει  η Εγκύκλιος και ισχύει. Η ομάδα είναι στη Β Εθνική. Ας έρθει ένας άνθρωπος σήμερα να βάλει το ποσό την εγγυητικής (30.000 ευρώ) και να συνεχίσει  την ομάδα στη Β Εθνική, είναι απλά τα πράγματα. Εγώ αδυνατώ να συνεχίσω. Θεωρώ δε πως αν η ομάδα συμμετάσχει στο περιφερειακό θα χρειαστεί κοντά στα 300 χιλιάρικα ενώ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την ομάδα αν βάλει λεφτά για Β Εθνική».

Εν τω μεταξύ στα Τρίκαλα επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έκανε στον Πλεξίδα η Ανθή Μακρή.
Η πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ασκληπιός», δεσμεύεται ότι θα δηλώσει την ομάδα κανονικά σε όποια κατηγορία  πρέπει να αγωνιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο  Πλεξίδας να αναλάβει τις όποιες υποχρεώσεις  έχουν δημιουργηθεί επί διοικήσεως του και στην συνέχεια η ομάδα να περάσει στα «χέρια» της κ. Μακρή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα