Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

'Ολοι δηλώνουν αθώοι (πες μας κάτι νέο..)

Οι χτεσινές διώξεις σε Πιερικό, Εθνικός Αστέρα, Επανομή, Δόξα Κρανούλας και Αετό Σκύδρας έφεραν αναστάτωση στα εν λόγω σωματεία, που είχαν μείνει έξω από το χορό στις πρώτες διώξεις...Αναζητήθηκαν οι υπεύθυνοι των ομάδων αυτών, ώστε να προβούν σε δηλώσεις, και όλοι φυσικά έκαναν τις κλισέ πομπώδεις δηλώσεις περί ατράνταχτης αθωότητάς τους..

  • Μπαλασάς (πρόεδρος Αναγέννησης Επανωμής): "Δηλώνουμε πλήρη άγνοια. Πολύ κακώς θα βρεθούμε στο σκαμνί. Η υπόθεση αφορά κάποιες εικασίες τρίτων. Κάποιων άσχετων με εμάς και δεν θα έπρεπε να μας αγγίζει καθόλου. Δεν υπάρχει καμία σκιά, ούτε σε αυτό το ματς, ούτε σε κάποιο άλλο δικό μας."
  • Παπαδόπουλος (πρόεδρος Πιερικού): "Ο Πιερικός ήταν, είναι και θα είναι πεντακάθαρη ομάδα, καμάρι της ποδοσφαιρικής Πιερίας και τη Βορείου Ελλάδος".
  •  Αδαμάκης(πρόεδρος Εθνικού Αστέρα):"Δεν φοβόμαστε τίποτα. Θεωρούσα ότι ο Εθνικός Αστέρας μετά την αθώωσή του δεν θα καλούνταν ξανά."
  • Μποζίδης (πρόεδρος Αετού Σκύδρας): "Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και προπαντός δεν μας ανησυχεί στο ελάχιστο. Δεν υπάρχει καμιά εμπλοκή από τον σύλλογο μας. Εμείς περνάμε μια ταλαιπωρία χωρίς να υπάρχει λόγος."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα