Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σκόντα Ξάνθη κατά Μπέκιου!

Γλαφυρή ανακοινωση εξέδωσε η Σκόντα Ξάνθη εναντίον της πρόσληψης του Ανδρέα Μπέκιου στη Σούπερ Λίγκα στη θέση του Πατρίκ Κομνηνού εξαιτίας της εργασίας του στη Forthnet...Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για συμφέροντα αλλά και ..Ινδιάνους!

"Επειδή μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, πιθανόν κάποιοι να θέλουν να τα διανθίσουν και με άλλα “εξίσου συμπαθητικά”, που αφορούν αυτή τη φορά τα τεκταινόμενα στο συνεταιρισμό που λέγεται Σούπερ Λίγκα, αναρωτώμεθα απλώς τα εξής:
«Είναι δυνατόν να συζητείται για τη θέση του Γενικού ή Εκτελεστικού Διευθυντή, δηλαδή για τη θέση του Κου Πατρίκ Κομνηνού, άτομο που μέχρι σήμερα ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET;;;;;;;; ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;
Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς αλλά και αυτοί που μας παρακολουθούν και δεν είναι λίγοι, ότι σε ένα συνεταιρισμό ούτε καουμπόηδες δεν κάνουν τέτοια. Εκτός αν αυτοί που θέλουν να τα κάνουν είναι Ινδιάνοι. Τότε αλλάζει.
Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά, γιατί μπορεί κάποιος ή κάποιοι Ινδιάνοι να σκεφτούν ότι είναι σωστό να προσλάβουν στο Συνεταιρισμό έναν μέχρι σήμερα υπάλληλο της FORTHNET (της εταιρίας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα), προκειμένου αυτός ο ακόμη και μέχρι σήμερα υπάλληλος της FORTHNET, να προασπίσει τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ,έναντι της FORTHNET .
Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα