Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εκδίκαση υπόθεσης Πιερικού και Ζαβαντίας

Αυτή τη στιγμή γίνεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το πιθανόν στημένο ματς μεταξύ Διαγόρα και Πιερικού που έληξε με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων...Όλοι οι εγκαλούμενοι παίχτες του Πιερικού και του Διαγόρα(Πουλόπουλος, Δήμου, Πορτουλίδης) αρνούνται την ύπαρξη οποιουδήποτε στημένου παιχνιδιού. Οι παίχτες του Πιερικού αναφέρουν πως απλά γίνονταν συζητήσεις με τον μπουκ Ζαβαντία, άνευ ουσίας, που σε καμία περίπτωση δεν σήμαιναν πως το ματς ήταν στημένο...Και πως ο μπουκ έψαχνε πληροφορίες για τα αν το ματς ήταν στημένο, αλλά οι παίχτες του Πιερικού δεν του είπαν τίποτα που να το έδειχνε αυτό..
Αυτός δεν ήταν παρεπιπτόντως ο αγώνας που στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες αναφερόταν πως..ο Πιερικός έστειλε επιταγή στο Διαγόρα για να πάρει το ματς, αλλά οι ροδίτες την έστειλαν πίσω γιατί..ήθελαν μετρητά? (!).Και ο Διαγόρας χτύπησε στα ίσα το ματς, που όντως ήταν καθαρό και κέρδισε 3-0?
Λεπτομέρεια επίσης, πως στο παιχνίδι αυτό της 19 Μαρτίου, δεν υπήρχε διαθέσιμο στοίχημα, καθώς όλες οι στοιχηματικές εταιρείες είχαν φράξει τον εν λόγω αγώνα ως ύποπτο για στήσιμο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα