Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Κούγιας:"Αποκάλυψις!"

Έξαλλος είναι από προχθές ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας...Σε δήλωσή του στην εφημερίδα Εξέδρα υποστήριξε πως θα δημοσιοποιήσει στοιχεία κατά των αθλητικών δικαστών που αποφάσισαν τον υποβιβασμό της ομάδας του, λέγοντας πως από τη Δευτέρα θα αρχίσει η… Αποκάλυψις!

"Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η “Αποκάλυψις!“. Θα δημοσιοποιήσουμε το ποιόν των... δήθεν αθλητικών δικαστών και ποιοι τους διόρισαν στην υπόθεση της Παναχαίκής, αλλά και γενικότερα τι συμβαίνει στη Φούτμπολ Λιγκ. Την επαγγελματική διαδρομή των κυρίων Ζυγογιάννη και Κατσή, αλλά και την παρανομία του δεύτερου να γίνει από δικαστής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε εισηγητής και πρόεδρος σε μια υπόθεση όπου ο ίδιος άσκησε δίωξη, κάτι που είναι παράνομο. Καταθέσαμε έφεση την Παρασκευή και ευελπιστούμε, την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, να εκδικαστεί».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε ανακοίνωση που θα αναφέρει τον τρόπο και τα κριτήρια που επελέγησαν οι δικαστές, αλλά και ποιες συγγενικές σχέσεις διατηρούν οι δικαστίνες με τους εμπλεκόμενους στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα