Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύφθηκε απόρρητο έγγραφο για 15"στημένα"..

Ένα απόρρητο έγγραφο που έστειλε ο ΟΠΑΠ στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Πόπη Παπανδρέου (26/1/2011) έγινε γνωστό χθες...

Στο έγγραφο αυτό αποκαλύπτονται εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για 15 ύποπτους αγώνες από τους οποίους μόνο οι 4 οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις τελικά μπήκαν στο αρχείο!

Οι 4 αγώνες οι οποίοι και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια ήταν οι: Παναργειακός – Ολυμπιακός Β., Εθνικός Αστέρας – Ηλιούπολη, Ηλιούπολη – Ρόδος, Ηλιούπολη – Κέρκυρα.

Αντίθετα στο αρχείο μπήκαν 11 ματς: Δόξα Δρ. – Καλαμάτα, Διαγόρας – Εθνικός, Πανθρακικός – Πανιώνιος, Λεβαδειακός – Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός, Ηλιούπολη – Καλαμάτα, Ηλιούπολη – Εθνικός, Δόξα Δρ. – Θρασύβουλος, Δόξα Δρ. – Ιωνικός.

Παρατίθενται παρακάτω κάποια από τα ματς που "καίει" η έκθεση της Ουέφα και θεωρούνται ύποπτα...


1. Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 14/3/2010«Το ποσό που παίχτηκε στο ανταλλακτήριο της Betfair πριν από το παιχνίδι ήταν μεγάλο (432.204 ευρώ). Οι αποδόσεις του Πανιωνίου στο ζωντανό στοιχηματισμό παρέμειναν σταθερές και σχετικά χαμηλές μέχρι να πάρει το προβάδισμα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να αυξάνονται με τη ροή του αγώνα. Οι μη συνήθεις κινήσεις των αποδόσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα καθιστούν ύποπτη τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της φιλοξενούμενης ομάδας».

2.Δόξα Δράμας-Καλαμτάτα 3-1 2/2/2009«Το αποτέλεσμα 3-1 μετά από δύο γκολ της Δόξας στα τελευταία λεπτά (89’ – 90’) είχε ως αποτέλεσμα όλα τα στοιχήματα υπέρ της Δόξας (στο σημείο τελικό αποτέλεσμα, στο ασιατικό πλεονέκτημα και στο σύνολο τερμάτων) να έχουν επιτυχία. Η έντονη υποστήριξη που παρατηρήθηκε στο ζωντανό στοιχηματισμό για τη Δόξα ακόμα κι όταν οι αποδόσεις γι’ αυτήν μειώθηκαν θεωρήθηκε ιδιαίτερα ύποπτη και δεν μπορεί να εξηγηθεί. Οι ασιατικές εταιρείες διέκοψαν το ζωντανό στοιχηματισμό δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα».

3. Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 3-1 28/3/2010«Πρόκειται για μια προσπάθεια χειραγώγησης του παιχνιδιού, όπου και οι δύο ομάδες υποστηρίζονται. Με μια προσεκτική ματιά όλος ο στοιχηματισμός κατευθύνεται προς μια διαφορά τερμάτων μεταξύ των αγωνιζόμενων ομάδων της τάξεως των δύο γκολ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Αυτή η διαφορά έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Ετσι όταν ο Αστέρας Τρίπολης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στο 63’ παρατηρήθηκε ότι στοιχηματισμός κατευθύνθηκε υπέρ του Πανθρακικού. Η UEFA θεωρεί αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα ύποπτο για χειραγώγηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα