Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Χατζηαποστόλου εναντίον Μπιτσαξή...

Στην εφημερίδα «Goal» μίλησε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου και αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή..Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είπε πως ο Ηρακλής εχει αδικηθεί και έπεσε θύμα μεθοδεύσεων, πως οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης δεν βοήθησαν την ομάδα και πως δεν πιστεύει πως ο Πιλάβιος μισεί τον Ηρακλή...Επίσης τα έβαλε με τον ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή και αναρωτήθηκε τί έχει προσφέρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από άστοχες δηλώσεις...

Απόσπασμα των δηλώσεών του:
«Κατανοώ πλήρως την οργή των φιλάθλων του Ηρακλή, όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει από το καλοκαίρι εις βάρος του. Δεν μπορώ όμως σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω ούτε βιαιοπραγίες ούτε φυσικά το περιεχόμενο του πανό που αναρτήθηκε.

Μπορούσαν να γράψουν οτιδήποτε για τον Πιλάβιο, όμως τα παιδιά του δεν φταίνε σε τίποτα. Και σήμερα επαναλαμβάνω πως ο Ηρακλής έπεσε θύμα μεθοδεύσεων. Ο Ηρακλής βαλλόταν πανταχόθεν και ο μόνος που μιλούσε ήταν ο Καράογλου. Η αθλητική ηγεσία από τη μία έπαιρνε αποστάσεις και από την άλλη «προσκυνούσε» τον Πιλάβιο και οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι δύο υπουργοί, δεν έκαναν τίποτα. Ο Ηρακλής σε αυτή την υπόθεση έμεινε απελπιστικά μόνος του.

Είδατε πώς εκπροσωπήθηκε ο ΟΦΗ. Το είχα πει και στον Πιλάβιο κάποια στιγμή. Του λέω «πρόεδρε, στη Μακεδονία θεωρούν πως αυτό που έκανες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κουνώντας το χαρτί της πλαστογραφίας το έκανες από ιδιοτέλεια ώστε να σωθεί από το πουθενά ο Αστέρας». Ο Ηρακλής αδικήθηκε, τον δίκασαν με άλλο άρθρο από αυτό που προβλεπόταν για υπόθεση πλαστογραφίας. Εκανε λάθος που στη συνέχεια προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν υπήρχε νηφαλιότητα στις ενέργειές του από ένα σημείο και μετά».
Αναρωτιέμαι: τι έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο κ. Μπιτσαξής πέρα από τις άστοχες δηλώσεις που κάνει; Πού ήταν ο κ. Μπιτσαξής και η ευαισθησία του όταν έβγαιναν αποφάσεις-σκάνδαλο που αφορούσαν τον Αστέρα;

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος μισεί τον Ηρακλή, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ο Πιλάβιος μισεί τον Ηρακλή. Ναι, έγιναν τραγελαφικά λάθη εις βάρος του συλλόγου, όμως δεν πιστεύω πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε σκοπό της ζωής του να καταστρέψει τον Ηρακλή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα