Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θέλει να"τελειώσει" Φάκο και Αντωνακάκη η Σούπερ Λιγκ!

Λανθασμένες θεωρούν τις διώξεις των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων Φάκου και Αντωνακάκη στη Σούπερ Λιγκ, για αυτό και θα ζητήσουν από την ΕΠΟ την αντικατάστασή τους!Αυτό αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι ομάδες είναι δυσαρεστημένες από τις..πολλές φορές που τραβιούνται στα αθλητικά δικαστήρια από Φάκο, Αντωνακάκη και θέλουν πιο..ήσυχους εισαγγελείς!

Αφορμή, το οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κάνουν διώξεις ακόμα και για επεισόδια που δεν γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου, με τις διώξεις για τα επεισόδια στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός, Άρης-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που θεωρούνται λανθασμένες με βάση τον κώδικα της ΕΠΟ, να προβάλλονται από τις ομάδες...
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα για το Δ.Σ. της Τετάρτης (9/11) αναφέρει: "Αποφασίστηκε ομόφωνα (η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη απείχε) να τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ θέμα αντικατάστασης των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων και να διασφαλιστεί ότι εκείνοι θα ενεργούν αυστηρά εντός του θεσμικού πλαισίου που προβλέπει το Καταστατικό και ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα