Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κώτσιος:"Υπάρχει κακομοιριά στον ΠΑΣ Γιάννενα!"

Στη NOVA μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Ξάνθη ο Ηλίας Κώτσιος, και οι δηλώσεις του προκάλεσαν εντύπωση μιας και μίλησε για σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας της ομάδας του και για κακομοιριά των Γιαννιωτών! Απόσπασμα των όσων είπε ο Κώτσιος:
«Όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν εκτός ομάδας επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα για τους παίκτες είναι μεγάλο και αφορά κυρίως τον ψυχολογικό τομέα. Πάμε για προπόνηση και δεν ξέρουμε που θα την κάνουμε. Το χειρότερο είναι αυτή η… κακομοιριά που υπάρχει στην ομάδα. Δεν γίνεται μέσα σε μια πόλη να μαλώνει η οικογένεια του ΠΑΣ μεταξύ της.
Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα και είναι κακό. Όταν έχει γκρίνια μέσα στην οικογένειά σου είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να γίνει οικογένεια και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα. Αυτή η γκρίνια πρέπει να σταματήσει με κάποιον τρόπο.
Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι ότι ακριβώς έγινε τη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και όταν άρχισαν τα προβλήματα η ομάδα δεν έφερε καλά αποτελέσματα.
Δεν μπορούμε ξαφνικά το Σάββατο να πούμε ότι είμαστε οικογένεια. Αν κάποιοι θέλουν να τα καταλάβουν έχει καλώς, αν δεν θέλουν η ομάδα θα έχει πρόβλημα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα