Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εξώδικο Τσάκα στον "Γαύρο" για την...μπουρδελότσα(ρ)κα!

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Γαύρος, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βλάσση Τσάκα, ο οποίος και έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα
!Παρατίθεται παρακάτω τί έγραφε ο Γαύρος, με τον πικάντικο τίτλο.."Μπουρδελότσα(ρ)κα!"«
"Αφού πρώτα έφερε Ροναλντίνιο και Σικαμπάλα, άλλαξε προπονητή και έφτιαξε γήπεδο στον ΠΑΟ τα έκανε όλα φουρνέλο ο… παραμυθάς που ψάχνει τώρα μελαμψές βεδουίνες και καμήλες στην έρημο… Κλαίει για την απιστία του μπατίρη ο Τσάκας και τώρα βγήκε στη γύρα για πριγκίπισσες στην Αραβία".

Ο τσάκας στο εξώδικό του αναφέρει εκτός άλλων: "Το ως άνω δημοσίευμα είναι εξόχως δυσφημιστικό και υβριστικό για το πρόσωπό μου. Περαιτέρω, θίγει βάναυσα το λαό και ιδιαιτέρως το γυναικείο πληθυσμό της Σαουδικής Αραβίας , μπορεί δε να προκαλέσει ακόμη και ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Διαμαρτύρομαι έντονα για τον ως άνω πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως εντός τριών ημερών από τη λήψη της παρούσας μου χορηγήσετε τα πλήρη στοιχεία του εμπνευστή/συντάκτη του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου τίτλου.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ επίσης όπως σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας ανακαλέσετε τον ως άνω παράνομο πρωτοσέλιδο τίτλο σας.

ΑΛΛΩΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε κάθε απαραίτητη κατά Νόμον ενέργεια προς προστασία των εννόμων δικαιωμάτων και συμφερόντων που θίγονται από το ανωτέρω δημοσίευμα.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα και έγκυρα την παρούσα προς αυτήν προς την οποία απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες και να αντιγράψει αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα