Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κατάπτωση εγγυητικών Διαγόρα, Αναγέννησης Γιαννιτσών!

Συνεδρίασε σήμερα 6/12 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως πάντα γίνεται από τη συγκεκριμένη Επιτροπή, βγαίνουν ειδήσεις! Η ΕΕΑ λοιπόν έκρινε ότι καταπίπτουν οι εγγυητικές Διαγόρα και Αναγέννησης Γιαννιτσών, κάτι που ενδεχομένως να σημάνει την αποβολή των δύο ομάδων από τη Football League, με συνέπεια το πρωτάθλημα να τιναχθεί στον αέρα!Η Επιτροπή έκρινε επίσης πως Φωκικός και Αναγέννηση Επανομής έχουν καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται, και συμμετέχουν νόμιμα στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας...Η νομιμότητα της Επανομής ανοίγει επίσης το δρόμο για πιθανή συγχώνευσή της και με τον Ηρακλή, αν κάτι τέτοιο συμφωνηθεί από τις δύο διοικήσεις!

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«1) Απέρριψε την αίτηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος για επανεξέταση της αίτησης χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

2) Έκρινε ότι νομίμως οι ΠΑΕ Φωκικός και Επανομή μετέχουν στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής, δεδομένου ότι έγινε η κάλυψη και πιστοποίηση των μετοχικών κεφαλαίων τους.

3) Απέρριψε την αίτηση του ΤΑΠ Φιλιππιάδος, για ανάκληση της από 10 Νοεμβρίου απόφασης της ΕΕΑ, κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, για οφειλή στον αθλητή Κωνσταντίνο Λαμπούτη.

4) Έκανε δεκτή την αίτηση των ποδοσφαιριστών, Α. Τριανταφύλλου, Κ. Δάυκου, Μ. Στάνιμιρ και του προπονητή Π. Δερμιτζάκη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ΠΑΕ Διαγόρας.

5) Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ασπρόπυργος για οφειλές στους ποδοσφαιριστές, Χ. Καραπαναγιώτη και Φ. Σαχσανίδη.

6) Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ν. Ραπτόπουλο, Α. Γεωργίου, Φ. Παπαγερίδη, Ι. Τοντσόβσκι, Α. Γκλάμοτσακ».

* Οι περιπτώσεις Φιλιππιάδας και Ασπρόπυργου είναι τυπικές, καθώς οι δύο ομάδες είναι εκτός επαγγελματικών κατηγοριών...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα