Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ποιος αδικήθηκε τελικά η ΑΕΚ ή η Ξάνθη?

Το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ ΑΕΚ και Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, άφησε και τους δύο αντιπάοους δυσαρεστημένους και κυρίως με παράπονα για τη διαιτησία! Και οι δύο αντίπαλοι τα έβαλαν με το διαιτητή Ζαχαριάδη, η μεν Ξάνθη μιλώντας για απαξίωση ποδοσφαίρου και η μεν ΑΕΚ για αλλοίωση αποτελέσματος! Τώρα το ποιος από τους δύο έχει δίκιο, αυτό μάλλον θα το πει ο κάθε φίλαθλος που είδε το παιχνίδι προσεχτικά...
"Υποχρέωση του Πιλάβιου είναι να δει το βίντεο του αγώνα, αυτή την απαξίωση του ποδοσφαίρου. Ολοι πρέπει να διδάσκονται από το παρελθόν και o Πιλάβιος δεν πρέπει να μην λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος. Μιλάμε για όλες τις διαιτησίες, όχι για σήμερα. Αν και εμείς σήμερα αισθανόμαστε σαν να παίζαμε εμείς μπάσκετ και αυτοί ποδόσφαιρο. Θα κρίνετε εσείς ποιες φάσεις αδικήθηκε η Ξάνθη", έιπε ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου, ενώ ο Βασίλης Δημητριάδης της ΑΕΚ είχε άλλη γνώμη:
"Υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Εχουμε ζητήσει την παραίτηση του Βασάρα κατά επανάληψη. Θέλουμε τίμιο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές του ποδοσφαιριστές, αλλά δεν το βλέπουμε αυτό"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα