Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΕΑ προκαλεί τριγμούς ακόμα στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο την Τρίτη 14/2 εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής και είναι προγραμματισμένο να τεθεί προς ψήφιση την Τετάρτη 15/2...Οι έριδες όμως για τις αρμοδιότητες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας παραμένουν!
Η Πολιτεία επιμένει να μπορεί η ΕΕΑ να δίνει πιστοποιητικά συμμετοχής ή μη στις ομάδες, κάτι που η ΕΠΟ δεν δέχεται επ ουδενί!Έτσι ο Πιλάβιος έχει ενημερώσει την ΦΙΦΑ πως το ελληνικό κράτος θέλει να παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο, και η ΦΙΦΑ απειλεί με..καμπάνες τις ελληνικές ομάδες και την Εθνική!
H ΕΠΟ θέλει να εκμεταλλευτεί επίσης τη Νέα Δημοκρατία η οποία δεν θέλει να έχει κακές σχέσεις με την ΕΠΟ και πιθανότατα θα καταψηφίσει το άρθρο 19 του αθλητικού νόμου και θα δίνει στην ΕΠΟ τεράστια αυτοδυναμία και αρμοδιότητες!
Αναμένεται κάποια τροπολογία της τελευταίς στιγμής που θα..λύνει το γόρδιο δεσμό στο θέμα της ΕΕΑ και Πιλάβιος και Μπιτσαξής όσο και αν δεν έχουν βρει άκρη συζητώντας τόσους μήνες, ελπίζουν πως..έστω τελευταία στιγμή θα βρουν τη χρυσή τομή και θα υπάρξει συμφιλίωση ΕΠΟ και Πολιτείας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα