Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Εργαζόμενοι"Φίλαθλου":"Ευχαριστούμε Γιώργο Κουρή!"

Οι εργαζόμενοι συνάδελφοι στην αθλητική εφημερίδα "Φίλαθλος", που είναι μία μόνο από τις περιπτώσεις δημοσιογράφων που βασανίζονται αυτή την περίοδο εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση εναντίον του Γιώργου Κουρή τον οποίον και...ευχαριστούνε για όσα έχει κάνει για αυτούς...

Παρατίθεται ένα μικρό απόσπασμα:

"Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί προτού η κυβέρνηση περικόψει μισθούς και συντάξεις, στο συγκρότημα του απίθανου κ. Κουρή ήσαν ήδη πετσοκομμένοι (όταν και εφόσον δίνονταν), έτσι είμαστε τόσο σκληραγωγημένοι, ώστε τα σημερινά επαχθή μέτρα να μας φαίνονται αστεία!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί μας έχει διδάξει η θητεία στην εφημερίδα μας, ιδιοκτησίας του. Μας έχει διδάξει πως μπροστά στις τακτικές του και την επιχειρηματική του πολιτική (ανέστειλε την έκδοση του μόνου ΜΗ ζημιογόνου μέσου που είχε) τα λαμόγια της εξουσίας των τελευταίων 30 ετών δεν είναι παρά γατάκια!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί με τις επιλογές του για τα πρόσωπα και τη ρότα διεύθυνσης και λειτουργίας της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», αποδεικνύει πως η επιλογή να ψηφίζει κανείς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ. κατά την μεταπολιτευτική περίοδο, δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί το πλέον ευφάνταστο μυαλό!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, που δεν μας πρότεινε και σε εμάς haircut των δεδουλευμένων μας, όπως εκείνο το απίθανο στο Alter, γιατί ήδη έχουμε ένα σωρό προβλήματα, το να προστεθεί και ο κολικός στομάχου από τα γέλια δεν ήταν χρειαζούμενο…

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί μας έδωσε έναν, μονάχα ΕΝΑΝ λόγο να υπομειδιούμε για αυτή την τραγική σύμβαση που υπέγραψαν τα πρωτοτσάκαλα της πολιτικής πιάτσας και καταδίκασαν εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας (τουλάχιστον). Και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να ψευτογελάμε είναι η ζημιά που πρέπει να έχει πάθει αυτός, ο πρώτος και κορυφαίος θιασώτης της επιστροφής στη δραχμή (πόσα εκατομμύρια άραγε να έχει παίξει στη χρεοκοπία και τώρα πια τα χάνει;)."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα