Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Θεοδωρίδης:"Ο ΟΦΗ έπρεπε να παίζει Δ Εθνική!" και η απάντηση των Κρητικών!

Εξοργισμένος με τα όσα έγιναν στην Κρήτη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ ήτν ο πρόεδρος του Πανσερραικού Πέτρος Θεοδωρίδης! Ο Θεοδωρίδης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για την φιλοξενία που έτυχε η ομα΄δα, για τα επεισόδια στη λήξη του αγώνα, αλλά και ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να παίζει Δ ΕΘνική καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αδειοδότηση!

« Οι φίλοι μας οι Κρητικοί μετά την ασυλία που τους δώσανε πέρυσι το πήρανε πάνω τους και κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι η μόνη ομάδα μου παίζει χωρίς αδειοδότηση στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα μας το κρατάνε μανιάτικο ότι ανεβήκαμε εμείς πριν δύο χρόνια. Δε μπορούν να χωνέψουν πως ο Πανσερραϊκός ανέβηκε.

Δικαιολογημένα είναι τα όσα κάνουν. Έχουν δικούς τους νόμους στην Κρήτη. Για μένα επρεπε να μην υπάρχει ο ΟΦΗ με τα όσα έκανε πέρυσι. Αυτά πληρώνει τώρα το ποδόσφαιρο. Φταίει η πολιτεία, γιατί με πολιτικές παρεμβάσεις κρατήθηκε ο ΟΦΗ αλλά και η ΕΠΟ.
Πρώτη φορά έκατσα στον πάγκο γιατί δε μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια μου. Εμένα το λέει η ψυχή μου, δε πάω στα γήπεδα με μπράβους. Δε προκαλέσαμε κανέναν. Έληξε το παιχνίδι, περιμέναμε να φύγουμε και εκεί έγινε η σύρραξη. Ήρθαν οι θερμόαιμοι Μαχλάς και Αδάμος που έδωσαν και αυτοί ένα ρεσιτάλ στα αποδυτήρια και ο επίσημος γιατρός του αγώνα και μας έλεγαν διάφορα.

Όσο για τον παρατηρητή έφυγε πριν για να μην καταγράψει τι έγινε. Απούσα ήταν και η φύλαξη της αστυνομίας. Μετά έτυχε να συναντηθούμε με τον γιατρό στο αεροδρόμιο και μας αποκάλεσε Βούλγαρους. Έπρεπε να είναι στη Δ΄ Εθνική ο ΟΦΗ με τα όσα έχει κάνει».

Ο ΟΦΗ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Θεοδωρίδης...Η διοίκηση των Κρητικών απάντησε με το σιβυλλικό"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί", ενώ οι οργανωμένοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με χαρακτηριστικές τις φράσεις"Ξέχασε ο Θεοδωρίδης τη συνέβη πριν από δύο χρόνια στο μεταξύ μας ματς?? Ξέχασε το πώς πήρε το παιχνίδι???Θεοδωρίδη όταν μιλάς για τον ΟΦΗ να πλένεις το στόμα σου με σαπούνι..!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα