Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επεισόδια και παραλίγο ασφυξία παιχτών στο Ιωνικός-Κερατσίνι!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι στον αγώνα για τον 9ο όμιλο της Δ Εθνικής μεταξύ Ιωνικού και Κερατσινίου στη Νεάπολη, καθώς ο αγώνας σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια χωρίς λόγο μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του Ιωνικού!
Όλα άρχισαν όταν λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού τα ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, και παρατάχτηκαν μπροστά από τους οπαδούς του Ιωνικού..Κατά την έξοδο των ομάδων στα αποδυτήρια, ο γυμναστής του ιωνικού Χρήστος Λαζαρίδης διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία των ΜΑΤ στην είσοδο των αποδυτηρίων, τα ΜΑΤ απάντησαν με...γκλομπιές, και στη συνέχεια έγινε το έλα να δεις!
Οι οπαδοί του Ιωνικού μπούκαραν να υπερασπιστιούν τους παίχτες τους από τα χτυπήματα, τα ΜΑΤ ανταπάντησαν με δακρυγόνα μέσα στα αποδυτήρια τα οποία ήταν κλειδωμένα!Οι παίχτες πάρχισαν να χτυπούν την πόρτα να βγουν καθότι είχαν πάθει ήδη ασφυξία και ορισμένοι είχαν λιποθυμήσει...!Ο κόσμος άκουσε τις φωνές και έσπασε την πόρτα, και έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα!
Η συνέχεια περιγράφεται με πολύ ξύλο να πέφτει μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του ιωνικού, και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτοί που έφαγαν το μεγαλύτερο ξύλο ήταν τα...ΜΑΤ!
Και έτσι τελείωσε ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα στην Νεάπολη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα