Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βοσνιάδης:"Θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω στην Επανομή!"

Η πεντάρα από την Καλλιθέα έχει ταράξει τα νερά στην Αναγέννηση Επανομής...Το αποτέλεσμα αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ανεπιτυχές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε πως θα σκεφτεί αν θα συνεχίσει κάτω από τόσα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα...

"Το τελευταίο διάστημα η Επανομή πορεύεται με... αυτόματο πιλότο! Πάθαμε ό,τι φοβόμασταν και ό,τι τρέμαμε! Υπάρχουν πολλά λειτουργικά προβλήματα, οφείλουμε να γίνουμε ομάδα του επιπέδου που αγωνιζόμαστε. Να υπάρξει ομαλή λειτουργία, όχι ερασιτεχνική αντιμετώπιση.

Από τα καθημερινά προβλήματα η Αναγέννηση έχει καταρρακωθεί. Έχει χαθεί η ομοψυχία, η πειθαρχία και η διάθεση. Ποδόσφαιρο χωρίς φιλόδοξους παίκτες, διάθεση και εξασφάλιση συνθηκών λειτουργίας που θα βοηθούν στην καθημερινότητα, δεν υπάρχει. Θα μιλήσω με τους παίκτες την Τρίτη και θα κρίνω αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Κάποτε πρέπει όλοι να σκεφτούμε και το προσωπικό κόστος.

Δεν είμαι ο προπονητής που εγκαταλείπει στα δύσκολα, το απέδειξα πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά για να μπορέσω να συνεχίσω θα πρέπει να έχω τη συμπαράσταση όλων, και της διοίκησης και των παικτών. Το να συνεχίσω να παλεύω με τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα μόνος και χωρίς τη στήριξη όλων, θεωρώ ότι είναι άδικος κόπος. Θα κριθούν πολλά από τη συνάντηση με τους παίκτες την Τρίτη.

Η διοικητική πλαισίωση του Μιχάλη Μπαλασά και δυο συνεργατών του θα συμβάλει προς αυτή τη κατεύθυνση, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα. Αν στην Επανομή δεν γίνουμε μια γροθιά όλοι, θα υπάρξει πρόβλημα και δύσκολα θα διαχειριστούμε την κατάσταση που διαμορφώνεται. Οι παίκτες πρέπει να αισθανθούν κόσμο γύρω τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα