Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Λιάνης:"Ο υποβιβασμός του Ηρακλή ήταν στημένος!"

Συνέντευξη στην εφημερίδα Goal έδωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής γιώργος Λιάνης, μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη τον Ηρακλή...Μεταξύ άλλων ο Λιάνης είπε πως ο υποβιβασμός του Ηρακλή το καλοκαίρι ήταν στημένος(!), μόνο και μόνο για να σωθεί ο Αστέρας της Τρίπολης...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη Λιάνη:

"Αισθάνθηκα ντροπή όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Πιλάβιος, εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο και προσκόμισε ένα χαρτί με το οποίο αποδεικνυόταν ότι ο Ηρακλής είχε καταθέσει πλαστή ενημερότητα. Μπορεί όλο το θέμα να ήταν «στημένο» για τον Αστέρα και να ήταν θηριώδες σκάνδαλο, αλλά το γεγονός αυτό καθαυτό ήταν αληθινό και γι' αυτό θεωρώ όσους το έπραξαν επιεικώς κατώτερους των περιστάσεων. Και λέω ότι ήταν «στημένο» για τον Αστέρα γιατί, βάσει του κανονισμού, τη θέση του Ηρακλή έπρεπε να πάρει ομάδα από την κατηγορία στην οποία υποβιβαζόταν. Εδώ έγινε η μεγάλη αλχημεία.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είχε δυναμικότερη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο. Το χαρτί που έφερε ο Πιλάβιος ήταν ισχυρό. Δεν έπρεπε όμως από τον νόμο τον Ηρακλή να τον αντικαταστήσει ο Αστέρας παρά ομάδα της Β' Εθνικής".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα