Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παπουτσάκης:"Σώστε την ομάδα!"

Αναβρασμός επικρατεί στον Εργοτέλη μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και πλέον το παιχνίδι με την Κερκυρα την ερχόμενη Κυριακή (18/03), είναι κομβικό για την ομάδα του Ηρακλείου...
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπυτσάκης αν και παρακολούθησε όλες τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας χωρίς να πει κουβέντα, αποφάισε να μιλήσει και να αφυπνίσει τους παίχτες της κρητικής ομάδας...Σε ήρεμο τόνο ο Παπουτσάκης τόνισε στους παίχτες πως πρέπει να αφυπνιστούν και να σώσουν την ομάδα..
«Είναι στο χέρι σας να βγάλετε την ομάδα από το αδιέξοδο. Πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε το ματς της Κυριακής. Μην δίνετε σε κανέναν το δικαίωμα να μας αμφισβητήσει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Κρητικών...

O Παπυτσάκης εξέδωσε επίσης ανακοίνωση για να τονίσει την ενότητα στον Εργοτέλη:
"Η νίκη έχει πολλούς... γονείς, αλλά η ήττα είναι… ορφανή. Αυτή είναι μια πραγματικότητα στον αθλητισμό. Στον Εργοτέλη, όμως, έχουμε αποδείξει μπροστά σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις ότι είμαστε μια γροθιά ανεξαρτήτως συνθηκών. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Στις νίκες και στις ήττες μαζί.

Το χρονικό σημείο, που βρισκόμαστε, είναι το πλέον κομβικό της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι βέβαιος ότι η αντεπίθεση μας ξεκινάει! Αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα. Ο καθένας από τη δική του πλευρά. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι, όλοι μαζί οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η σημερινή βαθμολογική θέση της ομάδας μας είναι πέρα για πέρα πλασματική και προσωρινή."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα