Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ηρακλής:"Μόνο ένας τυφλός δεν θα έβλεπε το πέναλτι!"

Εναντίον της διαιτησίας στράφηκε ο Ηρακλής κάνοντας λόγο για καταφανή αδικία σε βάρος της ομάδας του γηραιού στο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης...Ειδικότερα στην ανακοίνωση τοθυ ο γηραιός αναφέρει χαρακτηριστικά πως"μόνο ένας τυφλός δεν θα έβλεπε το πέναλτι υπέρ του στο 16ο λεπτό!

Απόσπασμα της ανακοίνωσης του ΤΑΠ ΑΕΠ Ηρακλής:

"Για ακόμα μια φορά γίναμε θεατές μιας κακής διαιτησίας εναντίον του Ηρακλή.

Οι διαιτητές για ακόμα έναν αγώνα, όχι μόνο δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς δεν έκαναν και τίποτα ώστε να αποδείξουν στο ελάχιστο ότι έχουν την ικανότητα να σφυρίζουν δίκαια και αδέκαστα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν παίζουν σε αγώνες του Ηρακλή πρέπει να αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο ότι είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις περιστάσεις.

Τα γεγονότα στον σημερινό αγώνα μιλάνε από μόνα τους και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση ότι με τα σφυρίγματα του ο διαιτητής αδίκησε τον Ηρακλή και του στέρησε τους 3 βαθμούς της νίκης. Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του. Μόνο ένας τυφλός δεν θα έβλεπε την οφθαλμοφανή ανατροπή στο 16o λεπτό του ποδοσφαιριστή μας Γεωργίου και αντί για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών, διαιτητής και βοηθός έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι σαν να μην έγινε ουδέποτε παράβαση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους διαιτησίες μας πεισμώνουν και δεν μας επηρεάζουν στο ελάχιστο. Ας καταλάβουν πλέον όλοι πως ο Ηρακλής θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε τέτοιου είδους διαιτητικές συμπεριφορές που ζημιώνουν βαθμολογικά την ομάδα μας να μην επαναληφθούν στο υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα