Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Καβακάς:"Με δύο νίκες η Κέρκυρα θα σωθεί"

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο Τίμος Καβακάς, μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του νησιού των φαιάκων απέναντι στον Ολυμπιακόμέσα στο Καραϊσκάκη...
Ο Καβακάς τόνισε πως πλέον η Κέρκυρα έχει ελπίδες σωτηρίας, αρκεί να κερδίσει και τους δύο εναπομείναντες αγώνες, ανώ υποστήριξε πως η σωτηρία θα κριθεί πλέον στους 34 βαθμούς:

"Εμείς κοιτάμε να κερδίζει η Κέρκυρα, αν και εξαρτόμαστε από τα άλλα αποτελέσματα. Το δικό μας «διπλό» έμπλεξε τα πράγματα. Στους 34 βαθμούς θεωρώ ότι θα κριθεί η παραμονή.

Η συζήτηση με τη διοίκηση της Κέρκυρας που έκανα ήταν να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παραμονής. Δεν συζητήσαμε ποτέ για το αν θα πέσει η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως όταν αναλαμβάνει ένας προπονητής μια ομάδα τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος και με δύσκολο πρόγραμμα, δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει. Αυτό που έκανα ήταν να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, καθώς η Κέρκυρα είχε 45 γκολ παθητικό και κάναμε βήματα προόδου. Από αυτό που θέλω για την ομάδα απέχει από αυτό που βλέπουμε, αλλά δεν είμαι παράλογος. Αν κάνουμε δύο νίκες, πράγμα πολύ δύσκολο, τότε θα σωθούμε", δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα