Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"Ρε λες να ρίξουνε τον Εργοτέλη..?"

Δεν νομίζω πως υπήρχε κανείς πριν από ένα μήνα που να περίμενε πως ο Εργοτέλης θα βρίσκεται σε τόσο δεινή βαθμολογική θέση μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, και να κινδυνεύει τόσο σοβαρα με υποβιβασμό...
Η πιάτσα είχε βγάλει την ετυμηγορία της με αποφασιστικότητα πριν λίγο διάστημα:"Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, και Παναιτωλικός θα πέσουν, Παπουτσάκης, Πανόπουλος και Λεβαδειακός δεν υπάρχει περίπτωση.."

Έλα όμως που η απίστευτη(?)νίκη της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη άλλαξε τα πλάνα...Και ο Παπουτσάκης βρίσκεται πια με το πιστόλι στον κρόταφο!
Τί θα γίνει μέσα στην Ξάνθη, θα υπάρχουν...υπόγειες διαδικασίες? Το 1-2 του πρώτου γύρου στην Κρήτη με ανατροπή (άσο ημίχρονο, διπλό τελικό), κάπου προς τα εκεί την παέι την ιστορία...Και ο Άρης δεν αναμένεται να φερθεί σαν Ολυμπιακός και θα χτυπήσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα...

Εκτός αν ο Εργοτέλης δεν βάζει γκολ ούτε με κενό τέρμα στα Πηγάδια, και κάνει κανένα τεράστιο διπλό ο γίγαντας ο Νταλακούρας  μέσα στον λειψό Παναθηναϊκό και κλάψουνε μανούλες την Κυριακή..
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα