Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κόντης:"Ο Γερουλάνος έχει μαύρα μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο!"

Στο Metrosport μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης, ο οποίος και δήλωσε πως ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος έχει μαύρα μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο!Επίσης τόνισε πως η παραίτηση Μαρινάκη είναι το πρώτο από τα παρατράγουδα που φέρνει ο νεός αθλητικός νόμος καθώς κανείς δεν διακινδυνεύει πια να βρίσκεται στην προεδρική καρέκλα και να απειλείται διαρκώς με κυρώσεις, όπως η φυλάκιση με αναστολή!

«Ο κύριος Γερουλάνος έχει πραγματικά μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο και αθλητισμό. Δεν το λέω για να τον προσβάλλω, ούτε το θεωρώ κακό. Μπορεί να γνωρίζει καλύτερα άλλα πράγματα, αλλά πιστεύω πως ήταν ένας λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. Ποτέ δεν επιζήτησε διάλογο με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, θεωρώντας πως οι παράγοντες είναι μιάσματα. Δεν μπορείς να λες ότι επιδιώκεις να βελτιώσεις ένα προϊον και να μην επιδιώκεις να κάνεις διάλογο με τους ίδιους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί ο κάθε ασχολούμενος με το ποδόσφαιρο να θεωρείται εν δυνάμει λαμόγιο.

Θεωρεί κανείς ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύεται το ποδόσφαιρο; Νομίζω ότι η πρώτη συνέπεια είναι η κίνηση του κυρίου Μαρινάκη να παραιτηθεί. Είναι λογικό πως κανείς δεν θα επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος σε μια ομάδα κι αυτό αποτελεί ασφαλώς τεράστιο πρόβλημα. Επομένως ο μόνος που θα θέλει να γίνεται πρόεδρος, θα είναι κάποιος που θα μπορεί να αναλάβει ένα τεράστιο ρίσκο με ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή», ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα