Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Δάκτυλος"τρίτων τα επεισόδια στις Σέρρες στο Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος?

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν του Τυρνάβου που έφιθασε στις Σέρρες για τοναγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος,και το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν άρχισε ποτέ!

Η φιλοξενούμενη ομάδας φέρεται να δέχθηκε επίθεση κατά την άφιξη του πούλμαν στο Εθνικό Στάδιο των Σερρών, από περίπου 30 οπαδούς. O προπονητής της ομάδας, ο βοηθός του, ο εκπρόσωπος, καθώς και τρεις ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών!

Ο Εθνικός Γαζώρου σε ανακοίνωσή του καταδικάζει τα επεισόδια και τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση! Κύκλοι από τις Σέρρες μάλιστα off the record, μιλούν καθαρά για δολιοφθορά και "δάκτυλο"τρίτων στα επεισόδια που έγιναν με σκοπό να τιμωρηθεί ο Εθνικός και να επωφεληθούν άλλες ομάδες βαθμολογικά!
«Ουδεμία σχέση έχει ο Εθνικός Γαζώρου Σερρών με τα καταγγελόμενα , τα οποία και καταδικάζει από οποιονδηποτε και αν έγιναν. Επιφυλάσεται παντώς νομίμου δικαιώματος του στα αρμόδια δικαστήρια. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Εθνικού. Η Διοίκηση θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα