Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πιλάβιος:"Δεν υπάρχουν πια στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα"

Συνέντευξη στο Goalnews έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος μίλησε για την προεδρία της ΕΠΟ, για τις αδειοδοτήσεις, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν πια στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα...Όπως κάθε άλλη συνέντευξη του Σοφοκλή πάντως ελάχιστα ήταν τα νέα που προέκυψαν, καθώς ο Σοφοκλής ειδικεύεται στην γενικολογία και στη μη σαφή απάντηση ερωτήσεων...

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:
Σχετικά με την διεκδίκηση εκ νέου της προεδρίας της ΕΠΟ:
"Δεν έχω πάρει καµία απόφαση. Aυτό θα συµβεί µετά τη γενική συνέλευση και το Euro. Eννοείται πως η απόφασή µου δεν εξαρτάται από τα αποτελέσµατα της εθνικής οµάδας στο Euro. Θέλω να δω πώς θα είναι η δική µου ζωή. Yπάρχουν πολλά πράγµατα που µε διώχνουν και πολλά που µε κρατάνε."

Σχετικά με τα στημένα παιχνίδια:
«Στημένα παιχνίδια πια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. H UEFA δεν µας έχει στείλει ούτε ένα τέτοιο παιχνίδι από τότε που έγινε όλη αυτή η ιστορία. Eχουν έρθει κάποια ερωτήµατα για ορισµένους αγώνες. Για παράδειγµα πριν από ένα παιχνίδι είχα λάβει ένα mail από την Eυρωπαϊκή Oµοσπονδία που ανέφερε ότι θα τελειώσει µε το τάδε αποτέλεσµα, το οποίο τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Aυτό που έκανα ήταν να πάρω τους δύο προέδρους και τους ενηµέρωσα για την αλληλογραφία µε την UEFA».

Σχετικά με την ιστορία με τις αδειοδοτήσεις:«Eίναι αλήθεια πως υπάρχουν προβλήµατα. H απόφαση της Λίγκας, δηλαδή να µην υπάρχει «θάνατος», είναι µία κατεύθυνση. Kαι εµείς έχουµε πει ότι όποια ένωση παίρνει οποιαδήποτε νόµιµη απόφαση εµείς την κάνουµε δεκτή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα