Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός:"Ο αόρατος άνθρωπος Πιλάβιος!"

Εκνευρισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό σχετικά με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την αντιμετώπιση που αυτός είχε από το γιατρό της Εθνικής αλλά και το Σοφοκλή Πιλάβιο που δεν πήρε την παραμικρή θέση για το συμβάν!Σε ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι τα βα΄ζουν με τον πρέοδρο της ΕΠΟ τον οποίον και χαρακτηρίζουν αόρατο άνθρωπο!

Η ανακοίνωση Ολυμπιακού:
«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: «Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις»…
Πρώτον, επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον, όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται.
Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.
Ας αφήσει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα