Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Με σεβασμό για τους Έλληνες μίλησε ο Μαραντόνα

Με κολακευτικά σχόλια για τους Έλληνες μίλησε ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι της ΕΘνικής με τη Γερμανία...Ο Μαραντόνα παρομοίασε τους Έλληνες με τους 300 Σπαρτιάτες που παίζουν μανιασμένα για την πρόκριση και εξεδήλωσε το σεβασμό του τόσο στους Έλληνες όσο και στην ελληνική ιστορία...

«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει ότι θα είναι το παιχνίδι της ζωής του. Επίσης γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανηφόρα. Αλλά αφού μπόρεσαν 300 Έλληνες να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε και 11 έχουν δυνατότητες κόντρα στην Γερμανία.
Η Ελλάδα έκανε το θαύμα επικρατώντας της Ρωσίας και θα πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό της πνεύμα κόντρα στην Γερμανία.
Είναι μια νέα, αθλητική και δυνατή ομάδα. Όμως οι Ελληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το γεγονός αυτό τους δίνει το αβαντάζ στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος πως θα αντισταθούν ηρωικά, πιστεύω πως στο τέλος οι Γερμανοί θα νικήσουν. Εύκολα θαυμάζει κανείς την γερμανική ομάδα. Διαθέτει νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ίσως και για την κατάκτηση του τουρνουά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα