Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κύπριος επιχειρηματίας βάζει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Καλαμάτα?

Δημοσείευμα της ιστοσελίδας sportstonoto φέρνει Κύπριο επιχειρηματία να είναι μια ανάσα από το να βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Καλαμάτα και να αναλάβει τις τύχες της Μαύρης Θύελλας...Ο εκπρόσωπος του επιχειρηματία κ.Φλέσσας μίλησε στην ιστοσελίδα για το θέμα αυτό και παρατίθεται αυτούσιο το απόσπασμα:

«Πληρεξούσιος δικηγόρος μας θα είναι ο Δημήτρης Τσιφιλιτάκος, το Σάββατο το μεσημέρι, στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας , θα τοποθετήσουμε πάνω στο τραπέζι 1.000.000 ευρώ (!), τα οποία βρίσκονται ήδη στην τράπεζα Πειραιώς και προορίζονται για τον λογαριασμό της Μαύρης Θύελλας. Μαζί μας θα είναι και ο μεγάλος Γιώργος Μπιστικέας, νυν μέλος της διοίκησης της ΤΑΠ, χωρίς να αποκλείω και τον επαναδραστηριοποίηση και του Παύλου Παυλίδη.
Βάζουμε άμεσα, την Δευτέρα το πρωί 1.000.000 ευρώ στην ομάδα, αλλά, σημειώστε του αυτό, δεν δίνουμε ούτε ένα ευρώστον κύριο Ράλλη. Και αυτό το λέω γιατί πληροφορήθηκα, από συνεργάτες του, ότι θέλει τώρα και αυτός 150.000 ευρώ για να φύγει από την Μαύρη Θύελλα. Αυτά, λοιπόν, να τα ξεχάσει γιατί μας θυμίζουν τον κύριο Γρηγορόπουλο. Κάτι τέτοια, άλλωστε, μας έλεγε, πριν από 2 χρόνια και εκείνος…».

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας πάντως Γιώργος Ράλλης φέρεται να αμφισβητεί έντονα τα λεγόμενα Φλέσσα, τα οποία θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες "γραφικότητες"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα