Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Προς διοίκηση Πρωτοδικείου ο Παναιτωλικός!

Δεν κατάφερε ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός να σχηματίσει διοίκηση...Ούτε ο πρώην πρόεδρος Φώτης Κωστούλας, ούτε οι επιχειρηματίες της περιοχής έδειξαν πρόθεση να βοηθήσουν οικονομικά τον Παναιτωλικό και να αναλάβουν τις τύχες του, και ο ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση πως η ομάδα του Αγρινίου οδεύει ολοταχώς προς διοίκηση Πρωτοδικείου!

Η ανακοίνωση:«Μετά την συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Αγρινίου στις 25/5/12 μεταξύ της παραιτηθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ο μεγαλομέτοχος κος Φώτης Κωστούλας προέτρεψε τον Ερασιτέχνη να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον σχηματισμό νέας διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης είχε σειρά επαφών με φορείς της πόλης αλλά και Αγρινιώτες επιχειρηματίες προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και ουσιαστικά στελεχώνοντας τη νέα διοίκηση.

Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν είχε ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Κωστούλας Φώτης πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα. Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός συνεχίζει τις προσπάθειές του.

Σε περίπτωση που σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η προσφυγή στο πρωτοδικείο θα είναι αναπόφευκτη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα