Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Tί έγραψε ο διεθνής τύπος για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας!

Με έκπληξη και θαυμασμό προς τους Έλληνες υποδέχθηκε ο ευρωπαϊκός και διεθνής τύπος την πρόκριση της Ελλάδας εις βάρος της Ρωσίας στους 8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος...

Παραθέτουμε μερικά πρωτοσέλιδα:

Η γερμανική έκδοση του Εurosport αναφέρει: "Η Ελλάδα βρίσκεται στα προημιτελικά με μία δυνατή αμυντική εμφάνιση και ξυπνά μνήμες Euro 2004!", ενώ η συνήθως προκλητική γερμανική Bild έγραψε:«Με αυτούς τους Έλληνες, μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά!Η Ελλάδα προκάλεσε αίσθηση στο Εuro χτες. Με τη νίκη τους με 1-0 επί της Ρωσίας, οι Έλληνες έκαναν την απόλυτη έκπληξη και πήγαν στα προημιτελικά».

Το σάτι του γερμανικού Kikcer:"Η Ελλάδα στο 2004. Τι φινάλε στον πρώτο όμιλο! Ούτε οι υπερεκτιμημένοι Ρώσοι, ούτε οι συνδιοργανωτές Πολωνοί πέρασαν στα προημιτελικά, αλλά η Τσεχία και Η Ελλάδα που είναι πιθανοί αντίπαλο της γερμανικής ομάδας"!

Το Spiegel έχει χαρακτηριστικό τίτλο «Η Ελλάδα πέτυχε το θαύμα της Βαρσοβίας!»

«Η Ελλάδα παρέμεινε στην EΥΡΩΖΩΝΗ. Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη η Ελλάδα νίκησε τη Ρωσία και πέρασε στα προημιτελικά», έγραψε η γαλλική «lequipe», ενώ η ισπανική Marca έγραψε:«Οι Ελληνες παραμένουν Σπαρτιάτες»!

Το αγγλικό«Sky Sports» έκαναν λογοπαίγνια με το ευρώ: «Ευρώ-ώθηση για την Ελλάδα. Μπορεί πίσω στην πατρίδα τους να έχουν προβλήματα, αλλά οι Ελληνες παραμένουν στο EURO, περνώντας στα προημιτελικά»!

Η ρώσικη Soviet Sport αντιμετώπισε με εμφανή στενοχώρια τον αποκλεισμό της Ρωσίας. «Άδοξο τέλος για την Εθνική ομάδα: Η Εθνική ομάδα έχασε το τελευταίο ματς του γκρουπ από την Ελλάδα (0-1) και αποχαιρέτισε το Euro»,

Ενώ οι Βραζιλιάνοι θυμήθηκαν την εμφάνιση του 2004: «Είναι το 2012, αλλά θα μπορούσε να είναι το 2004. Η Ελλάδα είχε Αγιο και έκανε ό,τι και πριν από 8 χρόνια», έγραψε η«Globo»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα